Markiser

Fra REX Markiser

Våre terrassemarkiser blir levert av Rex Markiser. De leveres i flere typer, alle etter spesialmål og med valgfri markiseduk.

Vår hovedleverandør av markiser er Rex Markiser AS. Rex leverer vindusmarkiser, fasademarkiser og terrassemarkiser,alle etter spesialmål. Markisene er 100% norskproduserte på fabrikken deres på Tomter i Østfold.

Terrassemarkisene kommer i to modeller: Hercules og Jupiter.

Modellen Hercules er vår desiderte bestselger og det har den vært i over 40 år. Hercules markisen er spesialprodusert for nordiske forhold og er meget robust. Gjennom lang erfaring har Rex funnet frem til skreddersydde løsninger, god kvalitet og kort leveringstid til deg som sluttkunde.

Modellen Jupiter leveres med bom, som gir mer strekk i markiseduken og større høyde under markisen. Utrykket gir en mer romfølelse og er spesielt nyttig der hvor markisen må monteres lavt.

Heggedal Torg

Begge modellene leveres med dobbel wire i armene og justerbare vinkelfester. Dette gjør at du enkelt ved hjelp av sveiven, kan justere vinkelen på markisen f.eks ved lav sol.

Markisene leveres med ulike overflatebehandlinger på stativene. Som standard blir markisene levert med elokserte flater (sølvgrå). Eloksering flasser ikke og gir en levetid på 35-40 år. Vi leverer også lakkerte markiser i hvit, sort, antrasitt eller andre RAL farger på etterspørsel.

Rex er Norges største leverandør på deler til markiser, det betyr at du får enkeltkomponenter til din markise selv etter mange tiår. Når du velger en markise fra oss, kan du være helt trygg på at du får en markise som har blitt produsert for hånd og kvalitetsjekket fra første skrue frem til ferdig produkt.

Terrassemarkiser leveres med standard sveiv eller med motor og fjernkontroll fra Somfy.

Tuk Tuk Asker sentrum
Vi tar hensyn til personvern. Les vår personvernerklæring